Základní škola a Mateřská škola
Jiráskovo náměstí 1166
500 02 Hradec Králové

Loc: 50°12'20.906"N
        15°48'39.17"E

IČO: 62694774
IZO školy: 102066787

tel: +420 495 540 521
email: skola@zsjirasek.cz
ID datové stránky: ggkmdrp      

Ve dnech 3. a 6. května jsme se zúčastnili atletického čtyřboje na hřišti ZŠ Štefcova. Soutěž je náročná v tom, že vyžaduje dobré výkony ve čtyřech disciplínách všech v družstvu.

V kategorii III. nastoupily dívky ve složení Klimešová L., Holíková S., Lojanová K., Rýgrová A. a Vlnasová A. V součtu nasbíraly body, které stačili celkově na 5. místo. Pro děvčata složená především z dívek 6. ročníku to byly cenné zkušenosti.

Chlapci v kategorii III. sčítali body ve složení Lorenc F., Hlávka J., Podaný L., Kotík V. a Novotný Š. Dostali se pěknými výkony, ve kterých potvrdili své silné disciplíny, na celkové 4. místo.

V kategorii starších žákyň nastoupily dívky z důvodu nemoci pouze ve čtyřech. O to větší nervy to pro ně byly, protože každý výkon byl opravdu důležitý. Tým tvořily Hakenová L., Podaná V., Zachariášová L. a Zámečníková Ž. Konkurence byla silná a proto i přes osobní maxima výkony stačily v součtu na 5. místo.

Starší žáci měli se závody nejvíce zkušeností a kromě slabších hodů a vrhů odvedli skvělou práci. Chlapci ve složení Balcar Š., Kožený P., Klemperer J., Marek O. a Šic T. pouze o málo bodů skončili na 4. místě. Za vyzdvihnutí stojí individuální druhý nejlepší bodový součet ze všech disciplín Štěpána Balcara.

Děkujeme všem zúčastněným za reprezentaci školy a těšíme se na další výkony již tento týden opět ve všech kategoriích na Poháru rozhlasu.

Mgr. Karel Nývlt a Mgr. Iveta Svobodová

 4boj d III

4boj ch III4bojIVch kopie4bojIVd kopie

Nahoru